dimecres, 2 de juliol de 2008

II Assemblea General Ordinària

Any 2008 - Castellfollit de la Roca (la Garrotxa)

http://img352.imageshack.us/img352/7825/11desetembre2yp.jpg


Benvolgudes companyes, Benvolguts companys,


Ja ha arribat l'estiu i la Greda acumula des de la seva constitució com a entitat una bona pila d'actes realitzats. Moltes gràcies, de tot cor, a tots els que ho heu fet possible!

Així mateix, després d'aproximadament un any de la seva creació, la Greda celebrarà el proper diumenge 6 de juliol la seva II Assemblea General Ordinària, per tal de valorar la feina feta fins ara i per dissenyar quines han de ser les actuacions de l'associació de cara a l'any vinent.

També tenim l'honor de poder-vos anunciar que durant les properes Festes del Tura 2008 la Greda tindrà una barraca al Firal.

La voluntat històrica de la Greda d'obrir un Casal Popular a Olot, també, sembla que va prenent forma a mida que passen les setmanes.Confiem amb l'ajuda de tots vosaltres per a poder-ho aconseguir.

Són aquests temes, juntament amb altres de vital importància per a la nostra associació, els que haurem de parlar durant la jornada de diumenge 6 de juliol, a la II Assemblea General Ordinària que celebra la Greda. La idea és dedicar tot un diumenge a parlar de la Greda, de cap on hem d'anar aquest any que s'acosta. Cal que tots i totes hi participem, ja que és l'únic moment de l'any que ens trobem tots plegats per parlar de les línies generals de l'associació.


Tot seguit us adjuntem el programa de l'Assemblea:


Diumenge, 6 de juliol de 2008
Església vella de Castellfollit de la Roca

A les 10:00h. Inauguració de la II Assemblea Ordinària

A les 10:30h. Debat de la ponència organitzativa: Com s'ha d'organitzar la Greda internament?

A les 14:00h. Dinar a un restaurant

A les 16:00h. Debat de la ponència estratègica: Què ha de fer la Greda aquest proper any?

A les 19:00h. Cloenda de la II Assemblea General Ordinària


Esperem comptar amb vosaltres el dia 6, per dir-hi la vostra.


GREDA

Col·lectiva i independentista de la Garrotxa

Cap comentari: