dimarts, 18 de juny de 2013

Revetlla popular de Sant Joan al Nucli Antic d'Olot

El proper 23 de juny l'Associació de veïns i propietaris del Nuci Antic d'Olot, Òmnium Cultural de la Garrotxa, Agrupament Escolta d'Olot i la Greda organitzen la Revetlla de Sant Joan al Nucli Antic d'Olot.

L'acte començarà amb la tradicional recollida de la flama del Canigó, a les 19:30 davant l'Ajuntament d'Olot, que serà el punt des d'on es distribuirà la flama als diferents barris del nostre municipi. A continuació es recuperarà la marxa pels carrers del Nucli Antic, amb la companyia els escoltes que portaran la flama fins al Passeig de la Muralla, on tindrà lloc l'encesa de la foguera del barri. El recorregut pel centre d'Olot serà el següent: Passeig Bisbe Guillament, Passeig d'en Blai, carrer Major, carrer del Carme, Plaça del Carme, Carrer del Mont Carmel, Passeig de la Muralla.

Un cop encesa la foguera del nucli antic començarà la revetlla de Sant Joan a l'entorn del foc, amb música ambient i servei de barra fins a les 12 de la nit. La lectura del manifest d'Òmnium serà al finalitzar la marxa pel centre d'Olot, un cop encesa la foguera de Sant Joan al Passeig de la Muralla.

Des de les diferents entitats i associacions es fa una crida als veïns i veïnes d'Olot a col·laborar en l'acte i en la foguera, a recuperar i celebrar les nostres tradicions populars. A més, si tenen mobles o trastos per cremar els poden portar al mateix diumenge a partir de les 10:00 del matí a la zona senyalitzada del Passeig de la Muralla.

Així doncs, us convidem a totes a participar de la revetlla de Sant Joan a Olot, Festa Nacional dels Països Catalans!


Cap comentari: