dijous, 21 d’agost de 2014

Programació de Festes del Tura 2014

 Divendres 5:

A les 11 i fins a les 2, nit de punxadiscs femenines Músiques amb D de dona, amb les actuacions de PD Etis, M&M's i Dj Bahar.

Dissabte 6:

A les 4 de la tarda, a la plaça Pia Almoina Campionat de Truc Festes del Tura. Les inscripcions es faran al mateix lloc a paritir d'una hora abans.

A les 11, a la plaça Cinema Colon, concerts de petit format amb Tujazz i Jordi Montañez.

Diumenge 7:

2/4 de 6, a la plaça Cinema Colon, Animació infantil amb Carro de Contes.

A les 7, a la plaça Cinema Colon, Jocs Rurals Festes del Tura. Es duràn a terme les següents proves: cursa de sacs, menja de pressa, la mà i el morter, flors i violes, el conill, la pallada i la panotxada. 100% rural! Cal apuntar-se a través de les xarxes socials de la Greda o a La Granja del Cacau, de la plaça Cinema Colon. La inscripció té un preu de 2’5€ per persona. Al mateix dia es podran fer inscripcions 1 hora abans a la mateixa Plaça Cinema Colon. Per a més informació visiteu el següent enllaç on trobareu un pdf amb tota la informació: enllaç.

A la 1, amb inici i arribada a la plaça Cinema Colon, Cercatasques pels carrers del nucli antic, acompanyats per la xaranga Los Salaos. Els tiquets de begudes de la terra es vendran mitja hora abans al mateix lloc.

Dilluns 8:

A les 9, a la plaça Cinema Colon, sopar popular, l'Últim Sopar. Sota el  nom de “l’últim sopar” s’organitza aquest sopar popular que servirà per concloure les nits més festives de les festes d’una manera memorable i alhora responsable. El sopar serà a base de productes ecològics i de km0, de productors locals de la comarca, i amb un cost de 10e si es compra el tiquet de manera anticipada i de 12 si es compra el mateix dia. Podeu reservar lloc a través de les xarxes socials de la Greda o anant a la Granja del Cacau que trobareu a la mateixa plaça Cinema Colon. Serà un sopar per riure, fer gresca i compartir les penes i les glories; per a donar-ho tot l’última nit festiva.

A a 1/4 d'11, a la  plaça Cinema Colon, Literactura, nota satírica i humorística de les Festes del Tura.

A 2/4 de 12, al firal, concert a càrrec d'Ebri Knight.

a 2/4 de 2, al firal, concert amb Atzembla.

a les 3,revetlla amb PD Amic del Poble.

Cap comentari: