dimarts, 10 de febrer de 2015

6è Carnestoltes Popular d'Olot

El pròxim 20 de Febrer es celebra per sisè any consecutiu el Carnestoltes Popular d’Olot amb l’objectiu de donar una alternativa al model d’oci nocturn.

Enguany, la novetat més important és que es fa el divendres en comptes del dissabte. Una decisió presa degut a la manca d’espais al centre de la ciutat on poder realitzar activitats d’oci nocturn. Un fet que s’ha accentuat encara més després de l’aprovació del nou pla d’usos del Firal promogut per l’equip de Govern encapçalat per Mia Corominas i Josep Ferrés.
Com cada any cremarem la figura del Rei Carnestoltes (a les 20h) que es tornarà a decidir per votació popular a través d’internet. Els nominats d’enguany són: Josep Ferrés (regidor de via pública i artífex del Pla d’Usos del Firal), Arcadi Calzada (bèstia de la faràndula garrotxina i ex-director general de Caixa de Girona), Josep Murlà (com a represesntant del Setmanari La Comarca, periodisme independent i crític amb el poder) i Joan Cañada (ex-delegat de classe i conseller nacional de Unió Democràtica de Catalunya). Amb dues mencions especials: Plataforma x Catalunya (demòcrates de pura raça) i la Policia Municipal d’Olot (que consideren perilloses les urnes del Multireferèndum). Tothom pot participar a les votacions a través de la pàgina web: http://carnestoltes-olot.com.

A les 00:00h començaran els concert, un any amb més amb música amb directe amb Previo i Hask (Pa de Kilo), Miquel del Roig i PD’s Yeti and Sherpa.

Després de l’experiència positiva de l’any passat, convertint el carnestoltes popular en una alternativa real, de qualitat i assequible al model d’oci a la nostre ciutat, esperem que enguany torni a ser un èxit.

Les entrades, limitades per qüestions d’aforament, ja es poden adquirir de forma anticipada al Teatre Municipal d’Olot, a Can Trinxeria i a la pàgina web de la Sala Torín per 4 euros.

Ens hi veiem! Brutes, tous i pocasoltes!